TÂRGUL DE CRĂCIUN AL ANTREPRENOARELOR din românia

06/12/2020Ne apropiem cu pași repezi de Crăciun. Știm cu toții că anul 2020 a fost un an atipic, cu obstacole nebănuite, dar și cu multe dorințe împlinite alături de oameni muncitori și dedicați. În spiritul acestui an “altfel”, comunitatea de antreprenoare prezintă primul Târg de Crăciun online pe Antreprenoare.ro.


Mă bucur că fac parte din această comunitate frumoasă, că am ocazia să susțin afacerile locale și că mă număr printre spiridușii care duce vestea târgului mai departe. Așadar, să vă povestesc câte ceva despre Târgul de Crăciun, cu sute de produse și servicii. La finalul articolului, vei găsi câteva recomandări și idei de cadouri pentru cei apropiați ție. Sper să îți fie de folos!

Fie că ești antreprenor și dorești să-ți expui produsele și să îți crești astfel business-ul, fie că îți dorești doar să găsești cadouri pentru tine sau pentru cei dragi, suntem încrezătoare că aici vei găsi ceea ce ai nevoie.


Antreprenoarele din România vin în întâmpinarea nevoilor tale cu idei diverse și interesante.


În Târgul de Crăciun vei găsi:
vouchere cadou (masaj & vacanțe & mâncare)

seturi cadou

decorațiuni handmade de Crăciun (globuri pictate manual & coronițe de Crăciun)

brazi de Crăciun

cadouri pentru gravide

mama & copilul

lumânări

jucării și alte cadouri pentru copii
sănătate, sport & nutriție

cărți cadou

servicii de business

pentru casă

tablouri & ilustrații

cursuri online


...și multe altele...Cum funcționează?

Intri în târgul online - www.antreprenoare.ro/targ-de-craciun-2020/, îți alegi cadoul și apeși butonul ”Detalii/Comandă”. Vei fi redirecționat/ă către antreprenoarea care a listat cadoul. Poate fi pagina acesteia de facebook sau site-ul acesteia.


La nici 24 de ore de la lansare erau deja listate în târg peste 100 de produse și servicii. În târgul online sunt adăugate zilnic sute de produse și servicii ale femeilor antreprenor care au ales să participe.


Participă și tu la Târgul de Crăciun și cumpără de la afaceri locale, produse create cu drag!


Iar dacă vrei să te înscrii cu businessul tău, nu te costă nimic, așa că dacă și tu dorești să participi la primul târg online cu produse și servicii de Crăciun, te așteptăm cu drag!


Și eu am participat, la rubrica "vouchere" vei găsi un voucher valoric de la Pizzeria Izvor, pe care îl poți oferi oricui, iar persoana respectivă îl va putea folosi oricând pentru a-și comanda de mâncare.

Dacă te interesează, îl poți comanda de aici - VOUCHER VALORIC CADOU PIZZERIA IZVOR!


Vezi mai jos și clipul de prezentare:IDEI DE CADOURI

Alege din selecția de brazi natur sau chiar împodobiți, decorațiuni moderne sau tradiționale, ghirlande luminoase sau cadouri inspirate. Prețuri începând de la 90 RON. Mai multe detalii pe site www.magiacrăciunului.ro.În designul fiecărui produs creat de Lampadaria veți regăsi elemente și motive inspirate din natură. Fiecare produs transmite energie pozitivă, prospețime și poftă de viață. Perne decorative, traverse pentru masă cu tematică, tablouri sau lămpi personalizabile, plus alte cadouri pentru adulți și copii - vezi toate produsele pe www.lampadaria.comDecorațiuni handmade pentru camera de copii, confecționate din fetru organic din lână. Prețuri variate în funcție de complexitate, dimensiune și model. Vezi modelele pe pagina de Facebook Little UniverseArtissana este un mic producător autohton. Satisfacția de a cumpăra un produs direct din mâinile care l-au produs este de nedescris. Ana și Sorin, o familie din Hărman, Brașov, produc săpunuri și cosmetice realizate exclusiv din ingrediente naturale: uleiuri esențiale, argile, sucuri și pulpă de fructe și plante. Cadouri pentru EL și pentru EA. Vezi produsele pe www.artissana.euLa poalele Munților Făgăraș, la Avrig, lângă Sibiu, se făuresc cele mai gustoase produse tradiționale: cozonaci, chec și alte prăjituri de casă. Acestea sunt acompaniate de fructe deshidratate și vinuri alese de la Casa de Vinuri Fabian. Panem-Artisan pune la dispoziție două pachete de sărbători, ce includ aceste produse. Accesează www.panem-artisan.roHintPoint este o afacere în domeniul tipăririi de diverse produse cu rol publicitar, decorativ sau comercial. Dacă ești în căutarea unui cadou personalizabil, accesează www.hintpoint.ro. Găsești de la bandane, eșarfe, măști, rochii, haine, genți care pot fi imprimate cu imaginea dorită de tine, până la covorașe de joacă, agende, lămpi, puzzle-uri sau tablouri. Mai jos este o eșarfă din voal cu imprimeu scene din tabloul "O noapte înstelată" a lui Vicent Van Gogh.